Tuinhuisjes van hout zijn een sieraad voor uw tuin

De beste kwaliteit houten tuinhuis of houten berging tegen de scherpste prijs


Bel: 06-52732044

Extra woonruimte of opslagruimte kunnen veel mensen gebruiken. In de tuin is vaak nog wel plek om iets extra’s neer te zeten. Een tuinhuis van hout of een houten berging van kwalitatief goed, vurenhout is dan ideaal. Mooi om te zien en bij Tuinhuizengroep heeft u ook nog eens een zeer scherpe prijs. Wij zijn één van de meest ervaren fabrikanten in Nederland met het grootste aanbod tuinhuisjes van hout in Europa. Met onze eigen installatieservice leveren wij met name binnen de Benelux. Een moderne houten berging of tuinhuis koopt u online. Op onze website ziet u ons volledige aanbod tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Alles gemaakt van een top kwaliteit hout en een doordacht ontwerp. Kijk voor meer veel voorkomende vragen op onze FAQ pagina.

Een houten tuinhuis of berging kopen bij Tuinhuizengroep uit Barendrecht

“Keep things simple” daar houden wij van bij Tuinhuizengroep. Wij houden van korte lijnen met u, zorgen voor advies op maat, korte levertijden en professionele installatie. Door onze uitgebreide jarenlange ervaring vinden wij altijd een oplossing voor u.

Een greep uit ons assortiment:

  • blokhutten;
  • houten schuur;
  • houten bungalows;
  • houten garages;
  • round log cabins;
  • prieeltjes;
  • energiezuinige kantoor modellen.

Bestel bij ons tuinhuisjes van hout!

Tuinhuis hout, berging

U bent welkom in onze webshop met een uitgebreide sortering aan bergingen en tuinhuisjes van hout. Door de enorme keuze, moet u uw wensen goed helder hebben. Wat moet de afmeting van uw tuinhuis van hout worden? Hoeveel ruimte wil ik inruimen in mijn tuin? Wil ik energiezuinig bouwen door een tuinhuisje met spouwmuren? Voor top tien tips bij het kopen van uw tuinhuis van hout kijkt u op onze website. Heeft u daarnaast nog advies nodig? Bel ons op 06-52732044. Onze enthousiaste medewerkers zijn u graag van dienst. Ook kunt u ons online bereiken middels ons contactformulier. Wij kijken er naar uit om zaken met u te doen.


Interessant? Deel deze pagina