Wilt u goedkoop moderne, houten tuinhuizen kopen?

Tuinhuizengroep levert de beste kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs


Bel: 06-52732044

Moderne, Houten tuinhuizen

Moderne, houten tuinhuizen worden steeds meer toegepast als u op zoek bent naar extra woon-, opslag- of kantoorruimte. Zowel particulieren als bedrijven die houten tuinhuizen zoeken, zowel modern als klassiek, zitten bij de Tuinhuizengroep goed. Wij leveren, als één van de meest ervaren fabrikant topkwaliteit blokhutten en houten huizen. Met het grootste aanbod van Europa, met de nadruk op levering binnen de Benelux, bieden wij modern design tuinhuizen inclusief een goede installatieservice. Moderne houten tuinhuizen koopt u eenvoudig online. Op onze website ziet u ons zeer uitgebreide assortiment. Laat u verrassen zodat wij ook voor u de oplossing kunnen bieden om meer ruimte te creëren. Ons telefoonnummer is 06-52732044 voor advies op maat of vul voor vragen ons contactformulier in.

Houten, moderne tuinhuizen koopt u bij Tuinhuizengroep

Moderne, Houten tuinhuizen

Tuinhuizengroep houdt zich altijd het volgende voor: “keep things simple”. Wij zorgen voor korte levertijden, deskundig advies en een professionele installatie. Door jarenlange ervaring vinden wij altijd een passende oplossing voor de plaatsing van moderne tuinhuizen. Naast installaties voor particulieren voeren wij ook regelmatig projecten uit voor scholen en de overheid. Houten tuinhuizen die modern zijn, bestelt u eenvoudig online. Onze aflevertermijn is 6 tot 8 weken. U beslist of u de installatie zelf doet, of overlaat aan onze installatieservice. Aanvullende informatie nodig? Kijk op onze FAQ pagina.

Bestel bij Tuinhuizengroep voor:

  • ons zeer uitgebreide assortiment houten tuinhuizen;
  • hoge kwaliteit materiaal, vooral vurenhout;
  • maatwerk door onze persoonlijke benadering;
  • zeer ervaren installatieservice.

Bestel bij ons moderne houten tuinhuizen!

U bent welkom om uit ons uitgebreide assortiment een keuze te maken en bij ons te bestellen. Omdat de keuze zo enorm is, is het verstandig eerst goed na te denken over uw wensen. Hoe groot moet uw tuinhuis worden, hoeveel ruimte heb ik, met of zonder spouwmuren. Als u hierbij geadviseerd wil worden kunt u altijd bellen op 06-52732044. Wij staan u graag te woord. U kunt ons ook online bereiken door het contactformulier in te vullen. Wij reageren snel en kijken er naar uit zaken met u te mogen doen.


Interessant? Deel deze pagina