Wilt u goedkoop een modern, houten tuinhuisje kopen?

De beste kwaliteit tegen de beste prijs bij Tuinhuizengroep


Bel: 06-52732044

Houten tuinhuisje kopen

Kwalitatief goede, houten tuinhuisjes worden steeds meer gebruikt als u zoekt naar extra woon- of opslagruimte. Als particulier of bedrijf op zoek naar een blokhut of houten tuinhuisje? Bij Tuinhuizengroep zit u goed. Als één van de meest ervaren fabrikant hebben wij het grootste aanbod tuinhuisjes van Europa. Wij leveren met name binnen de Benelux en bieden een goede installatieservice. Moderne houten tuinhuizen koopt u online. Op onze website ziet u ons aanbod tegen aantrekkelijke prijzen en in onze webshop bestelt u eenvoudig. Kijk voor meer veel voorkomende vragen op onze FAQ pagina.

Een houten, tuinhuisje kopen of één van de andere honderden houten huizen?

Tuinhuizengroep houdt zichzelf het volgende voor: “keep things simple”. Wij zorgen voor professioneel advies, korte levertijden en vakkundige installatie. Door onze uitgebreide ervaring vinden wij altijd een passende oplossing voor u.

Een greep uit ons assortiment.

Bestel bij ons uw houten tuinhuisje!

Houten tuinhuisje kopen

U bent welkom in onze online winkel met uitgebreid assortiment. Door de enorme keuze, is het aan te raden eerst goed te overwegen wat uw wensen zijn. Wat moet de afmeting zijn van uw tuinhuis? Hoeveel ruimte heb ik? Wil ik een energiezuinig huisje met spouwmuren? Heeft u hierbij advies nodig? Bel ons op 06-52732044. Onze adviseurs staan u graag te woord. U kunt ons online bereiken door het contactformulier. Wij reageren snel, zijn blij met uw reactie en kijken er naar uit zaken met u te doen.


Interessant? Deel deze pagina