goedkoop tuinhuis kopen

Een houten tuinhuis kopen voor uw tuin in Gouda

Wij kunnen ook een tuinhuis op maat verzorgen


Bel: 06-52732044

Extra woonruimte of opslagruimte is voor veel mensen nooit genoeg. Vaak is er in de tuin nog wel plek om iets extra’s neer te zetten. Een tuinhuis van hout of een houten berging van kwalitatief goed vurenhout is dan ideaal. Bij Tuinhuizen Groep bent u hiervoor zeker van een zeer scherpe prijs. Eén van de meest ervaren fabrikanten in Nederland met het grootste aanbod tuinhuisjes van hout in Europa, Tuinhuizen Groep zorgt dat u kunt genieten van een tuinhuis op maat. Wij leveren met onze eigen installatieservice met name binnen de Benelux. Een houten tuinhuis op maat koopt u online. U ziet op onze website ons volledige aanbod dat tegen zeer aantrekkelijke prijzen wordt aangeboden. Ook bent u welkom onze showroom in Gouda te bezoeken. Alle producten worden door ons van top kwaliteit hout gemaakt aan de hand van een doordacht ontwerp. Als u het antwoord zoekt op andere veel voorkomende vragen dan kunt u op onze FAQ pagina kijken.

Bij Tuinhuizen Groep kunt u een houten tuinhuisje op maat kopen. Onze showroom vindt u in Gouda

“Keep things simple” is de slagzin van Tuinhuizen Groep. Daarom maken wij gebruik van korte lijnen met u, zorgen voor advies op maat, korte levertijden en professionele installatie. Wij beschikken over uitgebreide jarenlange ervaring waardoor wij altijd een oplossing voor u kunnen vinden.

Een greep uit ons assortiment:

· blokhutten

· round log cabins

· prieeltjes

· houten schuren

· houten bungalows

· houten garages

· energiezuinige kantoor modellen

Aarzel niet contact met ons op te nemen

U bent welkom in onze webshop met een uitgebreide sortering aan bergingen en tuinhuisjes van hout. Door de enorme keuze, moet u uw wensen goed helder hebben. Wat moet de afmeting van uw tuinhuis van hout worden? Hoeveel ruimte wil ik inruimen in mijn tuin? Wil ik energiezuinig bouwen door een tuinhuisje met spouwmuren? Voor top tien tips bij het kopen van uw tuinhuis van hout kijkt u op onze website. Heeft u daarnaast nog advies nodig? Bel ons op 06-52732044. Onze enthousiaste medewerkers zijn u graag van dienst. Ook kunt u ons online bereiken middels ons contactformulier. Wij kijken er naar uit om zaken met u te doen.


Interessant? Deel deze pagina