goedkoop tuinhuis kopen

Een houten schuur kopen

Wij zorgen dat u altijd vindt wat u zoekt


Bel: 06-52732044

Vaak is er in de tuin plek om iets extra’s neer te zetten als u ruimte te kort komt. Een houten schuur van kwalitatief goed vurenhout is dan de ideale oplossing. Bij Tuinhuizen Groep kunt u een goedkope houten schuur kopen. Als één van de meest ervaren fabrikanten in Nederland beschikken wij over het grootste aanbod tuinhuisjes van hout in Europa. Tuinhuizen Groep maakt het mogelijk te genieten van een nieuwe, uitstekende schuur. Onze eigen installatieservice zorgt dat u binnen de Benelux uw bestelling in goede staat ontvangt. Het is mogelijk een houten schuur op maat online te bestellen. Bent u benieuwd naar het volledige aanbod dan kunt u op onze website terecht. U bent welkom om onze showroom in Gouda te bezoeken. Alle producten worden door ons van top kwaliteit hout gemaakt aan de hand van een doordacht ontwerp. Als u een veel voorkomende vraag heeft dan kunt u op onze FAQ pagina kijken.

Bekijk ons aanbod als u een houten schuur wilt kopen

“Keep things simple” is de slagzin van Tuinhuizen Groep. Om dit na te leven maken wij gebruik van korte lijnen met u, zorgen voor advies op maat, korte levertijden en professionele installatie. Daarbij beschikken wij over uitgebreide jarenlange ervaring waardoor wij altijd een oplossing voor u kunnen vinden.

Een greep uit ons assortiment:

· blokhutten

· round log cabins

· houten schuren

· houten bungalows

· houten garages

· energiezuinige kantoor modellen

· prieeltjes

Wij staan voor u klaar

U bent welkom om onze webshop met een uitgebreide sortering aan bergingen en tuinhuisjes van hout te bekijken. Om goed gebruik te maken van de enorme keuze is het belangrijk dat u een duidelijk beeld heeft wat u wilt. Zoals wat de afmeting van uw schuur moet worden of hoeveel ruimte u wilt inruimen in de tuin? Wilt u energiezuinig bouwen door een tuinhuisje met spouwmuren? Voor top tien tips bij het kopen van uw tuinhuis van hout kunt u op onze website terecht. Bent u nog op zoek naar meer advies? Bel ons op 06-52732044. Onze enthousiaste medewerkers zijn u graag van dienst. Ook kunt u ons online bereiken middels ons contactformulier.


Interessant? Deel deze pagina