Een houten blokhut op maat kopen

Tuinhuizen Groep is gevestigd in Gouda


Bel: 06-52732044

Als u ruimte te kort komt dan is het vaak in de tuin nog mogelijk om iets te plaatsen. Een houten schuur van kwalitatief goed vurenhout is dan de ideale oplossing. Bij Tuinhuizen Groep kunt u een houten blokhout op maat kopen. Tuinhuizen groep is één van de meest ervaren fabrikanten in Nederland en dat betekent dat wij beschikken over het grootste aanbod houten blokhutten in Europa. Tuinhuizen Groep zorgt dat u kunt genieten van een nieuwe, uitstekende kwaliteit schuur. U ontvangt uw bestelling binnen de Benelux in goede staat dankzij onze eigen installatieservice. U kunt een houten schuur op maat online bestellen. Wanneer u benieuwd bent naar ons volledige aanbod dan kunt u op onze website terecht. Ook kunt u onze showroom in Gouda bezoeken als u een houten blokhut op maat wilt kopen. Alle producten worden door ons van top kwaliteit hout gemaakt aan de hand van een doordacht ontwerp. Heeft u een vraag? Dan kunt u op onze FAQ pagina kijken of hier een antwoord staat.

Een houten blokhut op maat kopen bij Tuinhuizen Groep in Gouda

“Keep things simple” is de slagzin van Tuinhuizen Groep. Wij maken gebruik van korte lijnen om dit na te leven, bieden u advies op maat, korte levertijden en professionele installatie. Wij beschikken over uitgebreide jarenlange ervaring zodat wij altijd een oplossing voor u helpen vinden.

Een greep uit ons assortiment:

· blokhutten

· round log cabins

· houten garages

· energiezuinige kantoor modellen

· houten schuren

· prieeltjes

· houten bungalows

U bent welkom ons aanbod te bekijken

Wij nodigen u uit onze webshop met een uitgebreide sortering aan bergingen en tuinhuisjes van hout te bekijken. Wilt u goed gebruik kunnen maken van de enorme keuze dan is het belangrijk dat u een duidelijk beeld heeft van wat u zoekt. Voor top tien tips bij het kopen van uw tuinhuis van hout kunt u op onze website terecht. Heeft u behoefte aan meer advies? Bel ons op 06-52732044. Onze enthousiaste medewerkers zijn u graag van dienst. Ook kunt u ons online bereiken middels ons contactformulier.


Interessant? Deel deze pagina