goedkoop tuinhuis kopen

Goedkoop een tuinhuis of blokhut kopen

Bij Tuinhuizen groep kunt u een goedkope blokhut kopen


Bel: 06-52732044

Voor veel mensen is er nooit genoeg woonruimte of opslagruimte. Gelukkig is er vaak in de tuin nog wel plek om iets extra’s neer te zetten. Een tuinhuis van hout of een houten berging van kwalitatief goed vurenhout is dan ideaal. Bij Tuinhuizen Groep is het mogelijk een goedkope blokhut of een tuinhuis te kopen. Wij zijn één van de meest ervaren fabrikanten in Nederland waarbij wij beschikken over het grootste aanbod tuinhuisjes van hout in Europa. Tuinhuizen Groep zorgt dat u kunt genieten van een goedkoop tuinhuis of blokhut. Met onze eigen installatieservice leveren wij met name binnen de Benelux. Een houten tuinhuis op maat kunt u online bestellen. Voor het volledige aanbod kunt u op onze website terecht. Wij nodigen u uit onze showroom in Gouda te bezoeken. Alle producten worden door ons van top kwaliteit hout gemaakt aan de hand van een doordacht ontwerp. Heeft u een van onze veel voorkomende vragen dan kunt u op onze FAQ pagina kijken.

Een goedkope blokhut of tuinhuis kopen bij Tuinhuizen Groep

“Keep things simple” is voor Tuinhuizen Groep de slagzin. Wij maken hiervoor gebruik van korte lijnen met u, zorgen voor advies op maat, korte levertijden en professionele installatie. Wij zetten uitgebreide jarenlange ervaring voor u in waardoor wij altijd een oplossing voor u kunnen vinden.

Een greep uit ons assortiment:

· blokhutten

· round log cabins

· houten garages

· energiezuinige kantoor modellen

· prieeltjes

· houten schuren

· houten bungalows

Neem gerust contact op

Wij nodigen u uit onze webshop met een uitgebreide sortering aan bergingen en tuinhuisjes van hout te bekijken. U moet uw wensen goed helder hebben voor de enorme keuze. Wat moet de afmeting van uw tuinhuis van hout worden? Hoeveel ruimte wil ik inruimen in mijn tuin? Wil ik energiezuinig bouwen door een tuinhuisje met spouwmuren? Voor top tien tips bij het kopen van uw tuinhuis van hout kijkt u op onze website. Zoekt u nog meer advies? Bel ons op 06-52732044. Onze enthousiaste medewerkers zijn u graag van dienst. Ook kunt u ons online bereiken middels ons contactformulier.


Interessant? Deel deze pagina