Ideaal! Een design tuinhuis met veranda

Design Tuinhuis met veranda, Hoektuinhuis

Een hoektuinhuis in de hoek van de achtertuin biedt veel extra ruimte


Bel: 06-52732044

Bij Tuinhuizengroep bieden wij alle mogelijke tuinhuizen voor de beste prijs en goede kwaliteit. Wilt u dus nog meer genieten van uw kopje thee of een goed glas wijn, terwijl u droog en beschut geniet onder een veranda van uw tuinhuis? Bij Tuinhuizengroep heeft u met een design tuinhuis meer sfeer en tuingenot. Ook een hoektuinhuis is prima als u de ruimte in uw tuin optimaal wil benutten. U krijgt een extra verblijfruimte, hobbyruimte of buitenkamer erbij en met een tuinhuis met veranda zit u heerlijk lang buiten. Moderne houten tuinhuizen koopt u bij Tuinhuizengroep zeer eenvoudig online. Op onze website ziet u ons volledige zeer grote assortiment. Er zit zeker een tuinhuis of een hoektuinhuis voor u bij, dus laat u verrassen met een tuinhuis om meer ruimte te creëren. Kijk voor meer informatie op onze FAQ pagina.

Een design tuinhuis met veranda kopen of één van de andere tientallen houten huizen?

Design Tuinhuis met veranda, Hoektuinhuis

Tuinhuizengroep houdt het simpel. Wij leveren volgens het principe: “keep things simple”. Kort gezegd, zorgen wij voor professioneel advies, snelle levertijden en een vakkundige installatie. Door jarenlange ervaring vinden wij een passend tuinhuis voor u. Bijvoorbeeld een hoektuinhuis biedt veel extra ruimte zonder dat u veel tuinoppervlakte gaat missen.

Andere voorbeelden uit ons assortiment:

  • blokhutten;
  • houten garages;
  • houten schuren;
  • houten bungalows;
  • round log cabins;
  • prieeltjes;
  • energiezuinige kantoor modellen.

Bestel bij ons uw design houten tuinhuis!

Design Tuinhuis met veranda, Hoektuinhuis

U bent welkom om uit ons uitgebreide assortiment een keuze te maken en bij ons te bestellen. Bestellen is het gemakkelijkst online, maar natuurlijk staan wij u ook graag te woord. U kunt ons bereiken door het contactformulier of te bellen met 06-52732044. Wij kijken er naar uit om u als onze klant te begroeten en zaken met u te mogen doen.


Interessant? Deel deze pagina