Zelf bouwen of een bouwpakket blokhut of tuinhuis?

Voor een zelfbouw tuinhuis of moderne blokhut biedt Tuinhuizengroep de scherpste prijs en beste kwaliteit


Bel: 06-52732044

Bouwpakket, Zelfbouw Moderne blokhut, tuinhuis

Als u toe bent aan een zelfbouw tuinhuis of moderne blokhut dan bent u bij de Tuinhuizengroep aan het juiste adres. Wij zijn één van de meest ervaren fabrikanten van een bouwpakket blokhut of tuinhuis van topkwaliteit. Met het grootste aanbod in heel Europa, bieden wij naast kwaliteit en design, een erg goede installatieservice. Voor een moderne blokhut of ander bouwpakket koopt u bij ons eenvoudig online. Laat u verrassen en kijk op onze website voor ons enorme assortiment. Naast een bouwpakket kunt u ook een prefab tuinhuisje bestellen. Waar u bij een bouwpakket individuele gefreesde en gezaagde planken krijgt, is de bouw van een prefab tuinhuis nog simpeler omdat de wanden al kant-en-klaar zijn. Voor advies op maat neemt u contact met ons op telefoonnummer 06-52732044 of vul het contactformulier in.

De voordelen van een bouwpakket tuinhuis of moderne blokhut

Bouwpakket, Zelfbouw Moderne blokhut, tuinhuis

Tuinhuizengroep zorgt voor alle materialen voor een zelfbouw tuinhuis in bouwpakket. Ook voor een moderne blokhut hebben wij korte levertijden, geven wij een deskundig advies en zorgen wij voor een professionele installatie. U bent welkom om contact op te nemen voor speciale wensen of maten heeft. Kijk voor meer informatie op onze FAQ pagina.

De voordelen van een bouwpakket ten opzichte van zelf bouwen:

  • het kost veel minder tijd;
  • veel keus in kwaliteit en uitvoeringen;
  • relatief goedkope oplossing.

Aarzel niet en bestel uw bouwpakket online!

Onze keuze in blokhutten en tuinhuizen is groot. Denk dus goed na wat u precies wenst. Bestellen online heeft u zo gedaan. Voor uitgebreid advies belt u ons op 06-52732044. U kunt ons bereiken met ons contactformulier. Wij kijken ernaar uit om zaken met u te mogen doen.


Interessant? Deel deze pagina