Superscherp geprijsde blokhut met plat dak en luifel

Een blokhut is meer dan een houten schuur en geeft een sfeervolle toevoeging aan uw tuin
stuur een vriend (in)

Bel: 06-52732044

Blokhut plat dak, met luifel, Houten schuur

Benut uw tuin nog beter met een blokhut bijvoorbeeld met een plat dak. Een blokhut met luifel is de ideale combinatie van bergruimte en een overkapping die u naar eigen wens kunt gebruiken. U zit heerlijk ontspannen tijdens zomeravonden buiten onder de luifel. Bij Tuinhuizengroep bent u aan het juiste adres om te kiezen welke stijl het beste bij u past. Wij zijn één van de meest ervaren fabrikanten. Van houten schuur tot een bouwpakket blokhut van topkwaliteit, Tuinhuizengroep heeft het grootste aanbod in heel Europa. Wij bieden kwaliteit en design en een erg goede installatieservice. Laat u verrassen en kijk op onze website. Naast een bouwpakket kunt u ook een prefab blokhut of houten schuur bestellen. Bij een bouwpakket krijgt u individueel gefreesde en gezaagde planken, terwijl bij de bouw van een prefab tuinhuis de wanden al kant-en-klaar zijn.

De voordelen van een bouwpakket houten schuur of blokhut met luifel

Blokhut plat dak, met luifel, Houten schuur

Tuinhuizengroep bezorgt u alle materialen voor een zelfbouw houten schuur of blokhut met plat dak. Ook voor een modern tuinhuis hebben wij korte levertijden. Bovendien geven wij deskundig advies in combinatie met een professionele installatie. U bent meer dan welkom om contact op te nemen. Wilt u vooraf meer informatie, kijk dan op onze FAQ pagina.

De voordelen van een bouwpakket ten opzichte van zelf bouwen:

  • veel keus in kwaliteit en uitvoeringen;
  • het kost minder tijd;
  • relatief goedkope oplossing.

Aarzel niet en bestel uw bouwpakket online!

Onze keuze in blokhutten en houten schuur is zeer uitgebreid. Bestellen online is gemakkelijk. Wilt u eerst advies? Bel ons op 06-52732044. Ook kunt u ons bereiken middels het contactformulier. Wij verwelkomen u graag als nieuwe klant en kijken ernaar uit om zaken met u te mogen doen.


Interessant? Deel deze pagina