Deuren en Vensters

Wanneer u de aanschaf van van een blokhut of houtenhuis overweegt staat u dan goed stil bij de kwaliteit van deuren en vensters! Hoe goed de isolatie waarde van de houtbouw ook is, de energie die u verliest door inferieure kwaliteit deuren en ramen kan dramatisch zijn!

Meer Informatie

Het is een geweldige teleurstelling als betrekkelijk goed geconstrueerde houten huizen uitgerust worden met op het oog goed uitziende deuren en ramen die niet corresponderen met het daarmee opgebouwde verwachtingspatroon van energiezuinigheid en inbraakpreventie.

Daarom installeert De Tuinhuizengroep standaard draai- kiep ramen op alle modellen met een houtdikte vanaf 44mm die voorzien zijn van dubbel glas met een tussenlaag die opgevuld is met Argon gas met het CE keurmerk. Het glas is krasbestendig en handgezet door professionele glaszetters.

Een zelfde ambachtelijke kwaliteitsnorm hanteren wij voor onze deuren. De deuren zijn opgebouwd uit oersterk gelamineerd kwaliteitshout, hebben een vijfpuntssluiting, zijn voorzien van 3 sleutels per slot en indien toepasselijk voorzien van het zelfde dubbele glas als hierboven omschreven. We hanteren extreem sterk hang- en sluitwerk dat, naast onverslijtbaar, ook het dievengilde het nakijken geeft.